Over ons

Al meer dan 35 jaar staat de verse koffie voor je klaar bij Assurantiekantoor Harry Sileon. Zoek je passend advies of ondersteuning bij een eventueel conflict of schade, wij ondersteunen je graag en zullen je zo veel mogelijk werk uit handen nemen. Wij kijken naar je persoonlijke situatie en geven je advies op maat.

Assurantiekantoor Harry Sileon is jouw stabiele partner wat betreft je assurantiën. Alles onder een dak is ons motto. Dit biedt veel voordelen. Niet alleen voor u, maar ook voor ons. Op deze manier kunnen wij een zo passend mogelijk advies geven en alle verzekeringen op een rij zetten, niet alleen voor nu maar ook voor later.

Bekijk onze dienstenwijzer.

Assurantiekantoor Harry Sileon staal altijd voor u klaar!

Beloningsbeleid

Vanuit de AFM (Autoriteit Financiële Markten) is het verplicht dat wij u vertellen hoe onze medewerkers worden beloond. Deze informatie staat in ons beloningsbeleid. Ons uitgangspunt is altijd dat onze medewerkers u het product en/of de dienst adviseren die het beste bij u past. 

Ons beloningsbeleid is in eerste instantie gericht op het bevorderen, aantrekken en behouden van goede gekwalificeerde medewerkers. Dit alles binnen een beheerste en integere bedrijfsvoering, gericht op de lange termijn. Dit betekent onder andere dat we waar mogelijk voorkomen dat medewerkers door de beloningen geprikkeld worden tot onzorgvuldig behandelen van de klant en niet nakomen van onze zorgplicht. Hiervoor zijn interne procedures en controles ingesteld.

Daarnaast willen we met ons beloningsbeleid focus leggen op de belangen van onze klanten en onderneming op de lange termijn. Ook wordt door ons beleid van een gezonde, stimulerende werking uitgegaan. Wij voldoen met ons beloningsbeleid aan art. 1:120 Wft.

Wij hanteren voor onze adviseurs geen variabele beloningen.