Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Over ons

Al meer dan 35 jaar staat de verse koffie voor je klaar bij Assurantiekantoor Harry Sileon. Zoek je passend advies of ondersteuning bij een eventueel conflict of schade, wij ondersteunen je graag en zullen je zo veel mogelijk werk uit handen nemen. Wij kijken naar je persoonlijke situatie en geven je advies op maat.

Assurantiekantoor Harry Sileon is jouw stabiele partner wat betreft je assurantiën. Alles onder een dak is ons motto. Dit biedt veel voordelen. Niet alleen voor u, maar ook voor ons. Op deze manier kunnen wij een zo passend mogelijk advies geven en alle verzekeringen op een rij zetten, niet alleen voor nu maar ook voor later.

Bekijk onze dienstenwijzer.

Assurantiekantoor Harry Sileon staal altijd voor u klaar!